Thursday, April 13, 2006

 

Kiinni jäit!


Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa, että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat (moi riittää hyvin), kunhan teet sen. Jos olet bloggaaja, laita tämä teksti myös omaan blogiisi ja nappaa kaikki blogiasi lukevat. Minä jäin tänään kiinni Sätkyn saitilla.

On pitänyt muuten teille kaikille kertoa, että minulle on tullut lisää hampaita. Ruotsin reissulla molemmat yläetuhampaat vihdoinkin puhkesivat ja ovatkin aikamoiset taltat. Yläkakkoset ovat nyt aika kipeät ja äippä sanoikin, että ne pullottavat siihen malliin, että sieltä ne sitten tulevat. Minulla on nyt siis yhteensä kuusi hammasta.

Hampaiden puhkeamisen myötä myös yöt rauhottuivat taas. Eilen menin nukkumaan puoli yhdeksän aikaan, heräsin puoli viideltä ja jatkoin tutinlaiton jälkeen untani. Puoli seitsemältä halusin äipän kainaloon kun iskä oli jo lähtenyt töihin ja siinä me sitten nukuttiin puoli yhdeksään. Äipästä se oli tosi mukavaa, mutta se onkin sellainen unikeko.

Comments:
Hei!
Kiinni jäin! Löysin tämän blogin sattumalta parin muun sivuilta... Ja mukava sattuma olikin, kun minulla on lähes Niilon kanssa saman ikäinen Topias poika (synt. 26.8.), niinpä kuulumisianne on mukava seurailla. Meidän kuulumisia voit lukea http://gerbera.vuodatus.net.
terv. Tuulia
 
Metteltä paljon terkkuja Niilolle! Täällä Kuusaalla vietellään mummilassa pääsiäistä ja vaunutellaan pari kertaa päivässä. Nyt vaan pitää koko ajan katella vaunuissa silmä kovana, että missä ihmeessä sitä liikutaankaan!! Sitten vasta voi pienet tirsat ottaa. :) Mutta palataan!!
Marianne
 
Voi Nippu, miten näytät äidiltä tuossa kuvassa. o9åä''''<5 <-- Tuo tuossa oli Putjakkeen terveinen sinulle. Se kulki näppäimistön yli ja pieraisi. Kissan pieru, ilo ja riemu...!

Teen juuri sinulle pientä pääsiäisyllätystä. Saat sen huomenna, kun nähdään! Noh, nythän se ei varsinaisesti enää ole yllätys.
 
Moikka Niilo ja Hanna!

Olisi oikein kiva saada tietoa erilaisista kestovaipoista ja mahdollisesti joitain kokeillakin! Meillä on tällä hetkellä kolme Fuzzi bunz-vaippaa ja ihan hyvin ovat sopineet. Katselin netistä myös käytettyjä vaippoja, mutta ne olivat melkein uusien hinnoissa. Niitä imuja aattelin tehdä itse lisää, etkös sä tehnyt niitä itse?

Venla on aika hoikka tyttö, joten meille ei sovi mitkään kauhean leveät vaipat. Vaipanvaihto on nykyään järisyttävän vaikeeta, onko kestovaipoista olemassa jotain housuvaippa-malleja?

Täytyy kesämmällä treffata, olis tosiaan ihanaa nähdä Nipaakin=)

T:Päivi ja Vemppa
 
Minäkin täällä :) Mukavaa pääsiäistä!
 
Päivi ja Vemppa:
Meillä on aika kasa kaikenlaisia vaippoja, ostettuja ja itsetehtyjä. Seuraavan kerran kun tulette Jokelaan, tulkaa ihmeessä penkomaan meidän vaippakaappia ja sovittamaan erilaisia juttuja. Housuvaippoina toimivia systeeemejäkin löytyy. :) Niilon vaipat on varmaan aika sopivia Venlalle, koska mitat ovat aika samanlaiset. Minäkin tykkään kapeista malleista, joten aika paljon sellaisia meillä onkin (ja ovat kapeampia kuin Fuzzit).

Kaikille muille kommentoijille kovasti vilkutuksia!
 
Heips!

Tullaan Venlan kanssa Jokelaan seuraavan kerran luultavasti joskus äitienpäivän tietämillä ja ollaan viikon verran. Mä ilmoittelen lähempänä ajankohtaa aikatauluista! Nähdään=)
 
Tervetuloa! Ollaan yhteyksissä!
 
Piti tulla kestovaippainfosta kurkkaamaan tuota pottakuvaa :-) Kiva blogi, jos et pahastu, niin mä linkitän tän omaan blogiini.

T: Vihersimpukka
 
maijak, linkitä toki!
 
No niin jäin kiinni ;-) Eksyin tänne Sanzibaarista eli teidän tulevasta "naapurista". Ihana poitsu teillä! Hyvää jatkoa, ehkäpä piipahdan täällä taas joskus.

terv. Tinsu
 
Heippa Niilo,

Käytiin kyllä jo vilkaisemassa täällä Helmin kanssa aiemmin, mutta silloin kommentointi jäi kesken, kun Helmin piti päästä äkillisesti potalle ja lopulta kommentointi unohtui kokonaan ;o)

Kiinni siis jäätiin jo aika päiviä sitten, mutta nyt vasta virallisesti se myönnettäköön!

Paljon terveisiä Helmiltä!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?