Thursday, March 02, 2006

 

Onpas meillä ollut kiirettä

Viime viikon tiistaina sain taas nuhan. Äiti sanoi, että se varmaan johtuu siitä, että minulla on tulossa lisää hampaita, viimeksikin minulla kun oli nuha. Nuha olikin tosi sitkeä, vasta tänään alkaa nenä olla auki ilman että äidin täytyy niistä sitä inhottavalla Nenä-Friidalla tai laittaa suolaliuostippoja nenään. Minä en yhtään tykkää niistämisestä, aina kun äiti yrittää tehdä sitä, huudan kovasti ja potkin ja heilutan käsiä. Sen jälkeen on kyllä kiva olla kun on nenä auki, mutta onko sen oltava niin inhottavaa??

Minä sain viime viikolla oman syöttötuolin. Kun äippä tai iskä syöttää minua, istun polleana johtaja Heinosena pöydän päässä. Se on tosi hauskaa! Osaan itsekin syödä aika hienosti, vaikka sen itse sanonkin. Kun äiti laittaa pöydälle maissinaksun tai kurkunpalan, osaan ottaa sen käteeni ja sitten pureskella sitä. Minä muuten syön nykyään lihaa ihan ison satsin päivällä, olen jo niin iso poika! Jos minut laittaa lattialle istumaan, osaan istua pitkiä aikoja ihan itse. Minusta on kivaa istua ja katsella kissoja. Elsa tulee usein puskemaan minua karvaisella päällään suoraan naamaan ja se on tosi hauskaa! Elsa vaan katsoo minua joskus pelästyneenä kun alan hihkua kovaan ääneen.

Äippä ja iskä olivat eilen illalla Kampin kutsuvierasavajaisissa Helsingissä. Minä jäin sitten mummin kanssa kotiin ja meillä oli tosi hauskaa! Mummi jaksoi leikkiä koko illan ja minä söin sitten reippaasti koko lautasellisen puuroa, join pullollisen maitoa ja menin nukkumaan. Äippä oli turhaan huolissaan, osaanhan minä nämä jutut jo. Ensi viikolla äippä ja iskä aikovat mennä Helsinkiin elokuviin ja sitten mummo tulee hoitamaan minua. Hyvä vaan, että käyvät jossain, niin minäkin saan vähän muuta seuraa välillä.

Meillä täällä Hyvinkäällä on liikkeellä rota-virusta ja äippä sanoi, että pitää tarkkaan nyt katsella, etten tule kipeäksi. Tai että jos tulen kipeäksi, niin sitten pitää mennä lääkäriin. Naapurin Niilo, joka on minua kuukauden vanhempi, oli saanut rota-viruksen ja joutunut sairaalaan melkein kahdeksi viikoksi. Onneksi Niilo on nyt kunnossa ja päässyt taas kotiin.

Comments:
Hei taas, Nippu!

Annathan joskus minunkin hoitaa sinua, jooko? Kaikkein kivointa olisi, jos voitaisiin olla ihan kahdestaan tai kolmisin Terho-sedän kanssa (se on oikein kiva veikko). Me tulemme toukokuussa melkein viikoksi Hyvinkäälle hoitamaan kissoja; voisitko tulla silloin kylään? Saavat isä ja äitikin tietysti tulla.

Vai on sinusta tullut aikamoinen libansyöjä. Meillä sitten syöt pelkkiä kasviksia. Ei vaan, saat tietysti itse päättää koko menun. Kun olet isompi, annan pelkkää karkkia ja sittenkös vähän suosittu kummitäti olenkin.

Olehan varovainen, että pysytte terveinä! Muistuttele äipälle, että se pesee teidän molempien käsiä!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?