Monday, January 30, 2006

 

Huh huh mitkä pari viikkoa takana!


Äiti päätti aloittaa blogin pitämisen minulle! Jipii! Nyt kaikki tutut pysyvät mukana metkuissani!

Meillä on ollut aikamoista vilskettä viime aikoina. Pari viikkoa sitten aloin syödä tosi huonosti ja viihdyin tosi huonosti selälläni, äiti epäili korvatulehdusta. Lääkäri-setä sitten totesi, että vasemmassa korvassa oli kuin olikin mojova tulehdus. Tosi kiltisti olin tulehduksen kanssa ollut kun en juurikaan kiukunnut! Sain tosi hassun makuista lääkettä, se oli nami-nami! Äiti pruuttasi ruiskulla lääkkeen suuhun ja minä maiskutin, niin hauskan makuista se oli! Nyt on toivottavasti tulehdus parantunut, jälkitarkastus on viikon päästä ja sittenhän se tiedetään kun lääkäri-setä kurkkaa korvaani.

No seuraavaksi minulle tuli hirveä nuha. Kuinkas ollakaan, nuhan aiheuttajaksi selvisi uusi pieni helmihammas, joka puhkesi alaikeneeni! Muutamaa päivää myöhemmin uuden hampaan viereen puhkesi toinen samanmoinen, joten nyt minulla on kaksi pientä naskalia. Äiti aina kiljahtelee, kun puraisen häntä sormesta. (Hassu tyyppi.) Oli muuten ihan kamalaa kun yöllä meni nenä tukkoon ja heräsin ja sitten äiti välttämättä halusi imeä nenän auki sellaisella hirveällä niistäjällä. Voi yök!

Opin kääntymään vatsalleni kuukausi sitten ja äidin päivät ovat kuluneetkin sujuvasti siinä, kun hän on käynyt kääntämässä minua takaisin selälleni. Tänään sitten päätinkin tehdä sen itse eli ensin käännyin selältä mahalleni ja sitten takaisin selälleni. Aika hauskaa! Olen vähän ajatellut, että kohta voisin mennä kierien aika vauhdilla... ;o) Siinähän on äipällä sitten ihmettelemistä.

Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?