Friday, February 03, 2006

 

Jääkukkia ikkunassa

Tänään oli aikamoisen kova pakkanen. Aamulla oli -14 astetta, iltapäivällä pakkanen vielä kiristyi. Äiti sanoi, että saan silti mennä nukkumaan parvekkeelle. Me puettiin päälle ihan kamalasti ja sitten äiti laittoi minut vaunuihin ja harson eteen ja taljan vielä päälle. Sisällä vaunuissa oli tosi mukavaa, vaikka ulkona pakkanen paukkuikin! Nukuin aamulla yli kaksi tuntia ja äippä oli jo huolissaan kylmästä, mutta sitten äippä laittoi lämpömittarin vaunuihin ja totesi, että harson takana hengitysilma oli +2-asteista. Pääsin siis iltapäivälläkin nukkumaan ulos. Äsken kun heräsin, oli ulkona jo -17 astetta, aika kylmä siis. Mutta minä olin ihan lämmin vaunun sisällä!

Koska tänään oli niin kylmä ulkona, äippä otti partsivaunut sisälle lämpenemään ennen unia. Kuinkas ollakaan, kun minun piti mennä unille, Väiski-kissa nukkuikin vaunuissa! Väiskiä kiinnostaa minun vaununi ihan kamalasti, mutta se ei ikinä yritä mennä sinne silloin kun minä olen siellä. Muulloin kylläkin. Väiski varmaan toivoo, että silläkin olisi omat vaunut, jossa voisi ottaa päikkärit.

Tänään söin porkkana-maissia (äippä sanoi, että nyt voidaan kokeilla porkkanaa uudestaan ja se oli tosi namia! Eikä tullut edes masu kipeäksi!) ja mustikka-puolukkaa. Aika hyviä muuten nuo marjat, kun niiden makuun pääsee. Äiti lupasi tehdä minulle mustikkasoppaa joku päivä, se on varmaan namia. Varmaan aika hyvää puuron kanssa. Olen nyt kahtena iltana syönyt iltapuuroa ja se kyllä täyttää kivasti masun. Silti kiskaisen vielä maitopullosta höräykset päälle, että saan vähän yövaippaan täytettä.

Comments:
Hei taas, Niilo Nappula!

Tykkäätkö sinä teidän kissoista? Nuuskivatko ne usein sinua? Minä olisin meidän Putjaketta joskus mielummin nuuskimatta, kun sen pylly haisee aina kakalta, mutta se työntää sen aina ihan kiinni minun nenääni! Jalumba on siistimpi, mutta eipä se sitä pyllyään haistatakaan.

Nytkin Putjake pyörii tässä näppäimistöllä ja yrittää kirjoittaa sinulle terveisiä. Minä olen niin kalkkis, kun pyyhin ne pois.
 
Minä tykkään erityisesti Elsasta, se antaa minun "hellästi" rapsuttaa. Väiski katsoo aina kulmien alta, kun minä tulen lähelle. Äippä sanoo, että Väiskistä on tullut vanhemmiten vähän ärtyisä. Elli tykkää minusta, se tulee aina viereen lattialle ja tykkää puskea päätään minua vasten!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?