Tuesday, January 31, 2006

 

Korvat ovat kunnossa


Käytiin näyttämässä korvia lääkärissä ja kunnossa ovat. Äiti epäilee, että minulle olisi tulossa lisää hampaita kun olen muka kitissyt. Heh, eipä vaan äippä tajua, että kitisen sitä kun tämänpäiväinen ruoka oli tosi pahaa! Kukkakaalia, yök!

Tässä muuten vähän strategisia mittojani matkan varrelta (syntyessäni olin 52cm pitkä ja painoin 4020g):

2 viikkoa: 54cm ja 4140g
1 kk: 56cm ja 4660g
6 viikkoa: 57.5cm ja 5040g
2 kk: 60cm ja 5800g
3 kk: 64cm ja 6650g
4 kk: 66cm ja 7270g
5 kk: 68.5cm ja 8200g

Syön nykyään jo aika lailla, maissi-peruna ja bataatti ovat suosikkejani kasvissoseista. Myös kesäkurpitsa ja parsakaali menevät, mutta kukkakaali oli kyllä pohjanoteeraus! Äiti vähän epäilee, että se ei sopisi mahalleni, koska olen nyt kahtena päivänä maistanut sitä ja röyhtäillyt ja puklaillut sitten koko iltapäivän. Porkkanaa sain maistaa jo kauan sitten ja se oli ihan hyvää, mutta silloin siitä tuli maha kipeäksi ja itkin kovasti illalla. Äiti sanoi, että sitten kun täytän puoli vuotta, saan maistaa sitä uudelleen.

Hedelmäsoseet ovat kyllä mielestäni kasvissoseita parempia. Luumu- ja päärynäsose ovat ihania, mutta tykkään myös mangosta ja omenasta. Äippä maistatti yksi päivä mustikkaa, mutta se oli aika outoa. Kiltisti sitä kuitenkin jonkin verran söin. Aamuisin syön ison lautasellisen puuroa, se on herkkua.

Comments:
Moi Niilo!

Onpa kivaa, etta olet alkanut pitää minua ja muita ajan tasalla netissä. Matka välillämme on muuten niin ikävän pitkä, enkä pääse sinua näkemään niin usein kuin haluaisin. Onneksi sivuillasi on kuvia sinusta, jotta pääsen fiilistelemään!

Hauskaa, että sinulla oli tuo tiikeripuku kuvassa päälläsi. Onko se sinulle jo ihan sopiva? Taidat olla aika iso poika!
 
Moikka kummitustäti!

Puku on minulle ihan sopiva. Äiti otti ison kasan kuvia minusta ja puvusta ja sanoi, että lähettää sinulle sähköpostilla muutaman.

Toivottavasti tulet pian käymään!
 
Moikka Niilo!

Onpas kiva että äiti on ryhtynyt pitämään sinulle blogia! Sinä oletkin jo iso poika, pitäisi joskus treffata ihan livenä=)Muistapa syödä kukkakaalisi, vaikka minustakin se on kyllä aikasta epäilyttävää tavaraa!

T: Venla
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?