Sunday, February 19, 2006

 

Puolivuotisjuhlia ja uikkaamista


Eilen minulla oli puolivuotispäivät! Äippä taivasteli, että miten se aika voi niin nopeasti mennä, vastahan minä kuulemma synnyin, mutta minusta on kyllä kivaa olla puolivuotias. En ole enää mikään vauva vaan jo iso poika ja osaan jo tehdä kaikenlaista!

Aamulla meillä olikin sitten ensimmäinen vauvauintikerta. Äippä ja iskä vähän pelkäsivät, että mitä siitä tulee, kun se oli vasta kello 10, mutta kaikki meni hienosti! Nukuin edellisen yön heräämättä kertaakaan ja olin ihan pirteä kun mentiin uimahallille. Istuin hienosti itsekseni kaukalossa kun äippä pesi itsensä ja sitten pääsin myös suihkuun. Siellä oli jo tosi kivaa! Sitten me mentiin äipän kanssa altaalle ja iskä odotti meitä siellä. Kun pääsin veteen, aloitin hurjan potkuttelun ja läiskimisen. Se oli tosi hauskaa! Uimaope näytti iskälle erilaisia liikkeitä ja minä sitten sain uiskennella vedessä mahallaan ja selällään. Ensi kerralla saan kuulemma kuupalla vettä naamalle ja kun olen siihen tottunut, saan aloittaa sukeltelun harjoittelemisen. Ryhmässä oli muitakin lapsia ja vauvoja ja minusta oli tosi hauskaa katsella kun muutkin uivat. Uinnin jälkeen menin taas äipän kanssa suihkuun, sitten rasvattiin ja puettiin päälle ja lopuksi join vielä maitohörpyt. Nukahdin sitten kaukaloon ja kun päästiin kotiin, iskä vaan nosti minut vaunuihin jatkamaan unia ja kyllä unet maittoivatkin. Harmi juttu, että ensi viikolla ei ole uintia kun on talviloma, mutta sitten taas seuraavalla viikolla pääsen uikkaamaan.

Ylähampaat ovat edelleen tekeillä. Äippä sanoo, että ien pullottaa siihen malliin, että pakosti ne kohta tulevat läpi, mutta tiedä siitä sitten. On tosi tylsää kun suu on ihan kipeä, mutta reippaasti minä olen silti syönyt. Täytyyhän kasvavan nuoren miehen syödä, että jaksaa touhottaa. Äippä ja iskä ovat välillä ihan uupuneita, mutta minä senkun porskutan. Välillä minusta tuntuu, että olisi hyvä, jos äiskä ja iskäkin vähän touhottaisivat enemmän, vierivä kivi kun ei sammaloidu. Enkä minä halua sammaleista äiskää ja iskää.

Ensi viikolla onkin tosi kivaa, kun iskä on koko viikon kotona. Iskä pitää viimeisen isyyslomaviikon ja leikkii minun kanssani joka päivä! Tänään iskä meni hiihtämään Hyvinkään hiihtoon Kapa-sedän kanssa, meinasivat hiihtää 20km. Toivottavasti iskä ei hiihdä itseään ihan puhki, että jaksaa sitten ensi viikolla leikkiä kunnolla minun kanssani.

Comments:
Oletpa sinä hienon näköinen uimapuvussasi! Veikkaan, että sinusta tulee isona joko uimatieteiden maisteri (UM) tai uimapukumalli.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?