Friday, March 24, 2006

 

Tampereen terveisiä

Minä olin viime viikonloppuna Tampereella! Käytiin Metten luona, joka on minua kolme viikkoa nuorempi. Meillä oli aika hauskaa yhdessä, ihmeteltiin toisiamme. Minä olin aika äijä ja vein koko ajan Metten kädestä kaikki lelut! Se leikki loppui sitten kuitenkin lyhyeen, kun äippä ja iskä koko ajan kielsivät minua. Ihme tyyppejä, ei enää saa edes leikkiä.

Viime viikolla minulle puhkesi kaksi uutta hammasta, kummatkin alhaalle. Nyt hampaita on yhteensä neljä! Ylähampaat pullottavat edelleen, mutta ovat vissiin jämähtäneet paikoilleen. Välillä ne ovat selkeästi tosi kipeät enkä anna äidin edes katsoa niitä, mutta sitten välillä taas ruoka maittaa ja hampaitakin saa pestä. Äippä sanoo, että kyllä ne sieltä tulee ennen rippileiriä.

Iskä lähti torstaina Saariselälle hiihtämään ja me ollaan äipän kanssa oltu täällä kotona kahdestaan. Me ollaan hulluteltu ja leikitty vaan, äipältä jäi vähän perjantaisiivouskin väliin kun me vaan hassuteltiin. Me keksittiin äipän kanssa sellainen hassu leikki, että ruoan jälkeen äippä laittaa nokkiksesta vettä lusikkaan ja minä hörppään sen sitten siitä. Me vaan naurettiin ja tehtiin sitä vaikka kuinka kauan!

Äippä sanoo, että minulla on vähän hassu ruokarytmi nyt. En oikein halua syödä lounasta ennen ensimmäisiä unia, mutta unet ovat nyt siirtyneet aika myöhäisiksi kun jaksan valvoa pitkään. Sen takia minä söin tänään lounaan puoli kolmelta! Menin nukkumaan 15 yli 11 ja heräsin sitten kahden jälkeen. Äippä sanoo, että olisi hyvä, jos söisin lihasoseen ennen unia, mutta mitäs väliä sillä on milloin minä sen syön. Olisi tyytyväinen, että syön sen iltapäivällä reippaasti.

Tänään me käytiin äipän kanssa hakemassa poliisilaitokselta minun passini. Olen aika komea herra siinä passikuvassa ja nyt sitten täysin varustautunut Rooman matkaa varten!

Comments:
Terve Niilo! Näytät tosi mukavalta tyypiltä, mut jos me joskus törmätään, niin kyllä mä vien sun kädestä kaikki lelut, koska olen vanhempi. Sovitaanko niin :)

T: Venni 1 v.
 
HEi vaan Niilo!
Ihania kuvia taas susta!!! Ja jyrsi vaan leluja, se helpottaa ikeniä kun kutitaa.

*feltedmommy
 
Moikkelis koikkelis vaan teille! Varo vaan Venni, kyllä mä osaan puoleni pitää lelujen kanssa. Tänään juuri vein lelut Aino-serkun kädestä ja se on sentään 2,5 vuotta... :) Olisi kiva kyllä joskus tavata, näytät aika metkalta vesseliltä.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?