Tuesday, April 25, 2006

 

Ihottumaa, ihottumaa, ihottumaa

Minuun on iskenyt kamala ihottuma. Äippä sanoo, että olen varmaan atoopikko ja perinyt sen häneltä. Tiedä sitten, mutta minua kutittaa vietävästi! Pari yötä olen raapinut itseäni kyljistä ja päästä. Iskä on nukkunyt työhuoneessa kun sen pitää mennä aamulla aikaisin töihin ja me äipän kanssa ollaan heräilty pitkin yötä. Tänään aamulla ihottuma oli tosi paljon pahemman näköinen ja sitä oli ilmestynyt poskiin ja leukaankin. Äippä päätti sitten tilata ajan lääkäriin, koska neuvolalääkäri on vasta huomenna ja kuulemma yhtään yötä meillä ei enää turhaan valvota. Lääkäri-setä sanoi, että onpas ärhäkkää ja määräsi kortisonia kaksi kertaa päivässä. Haettiin rasva samantien apteekista ja heti olo helpottui, kun äippä rasvasi minut kunnolla. Lääkäri-setä kirjoitti myös perusvoidetta reseptille ja sitä on nyt meillä sitten 1 kg, toinen kilo odottaa vielä hakemista! Toivottavasti ihottuma rupeaa nyt sitten rauhoittumaan. Äippä sanoi, että kohta onneksi tulee lämmin ja aurinko paistaa ihon terveeksi.

Me käytiin tänään äipän kanssa ihan ensimmäistä kertaa leikkipuistossa. Minä istuin vauvakeinussa ja äiti antoi vauhtia. Se oli niin hauskaa, että minä vaan hihkuin ja nauroin ääneen! Sitten me laskettiin liukumäkeä, mutta siitä en niin kamalasti vielä piitannut. Pääsin vielä lopuksi istumaan hiekkalaatikolle, ja koska oli tosi lämmin, äiti otti minulta tumput pois. Kokeilin varovasti kädellä hiekkaa ja se oli hassua! Pakkohan sitä oli sitten myös maistaa... Kesäksi äiti aikoo ostaa minulle lapion ja sankon ja sitten saan kuulemma tehdä hiekkakakkuja. Onkohan ne jotain syötävää?

Pottailu jatkuu edelleen. Olen tehnyt monena aamuna kakat pottaan. Ennen tein ne aina vaippaan sängyssä heti kun heräsin, mutta nykyään odotan mielummin, että minut viedään potalle. Pissatkin pottaan tulee melkein aina ennen ja jälkeen unien. Minusta on tosi hauskaa istua potalla, nojaan käsillä polviin ja näytän äipän mielestä tosi isolta mieheltä.

Toinen yläkakkonen on muuten juuri kohta puhkemassa. En ole paljon antanut suuhuni katsella, mutta tänään äiti huijasi minua tutilla ja pääsi kurkkaamaan. Ihan valkoisena kuultaa jo, eli varmaan se sieltä tulee ihan lähipäivinä läpi. Kaverillani Mettellä on muuten Tampereella ihan samat puuhat, sielläkin tehdään hampaita.

Äippä ja iskä sanoivat, että meille pitää ostaa uusi kamera kun tämä nykyinen on ikivanha ja hidas. Sillä saa kuvattua pieniä videopätkiä, joiden laatu on tosi huono, katsokaa vaikka!

Comments:
Ihan kuin olis päässy teille kylään, kun näin sut tuossa videolla, tosi hauskaa! :) Paitsi että olisin kyllä halunnut vetää sua nenästä, kuten kaikkia kavereita aina...

T:Venni
 
You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo world[/URL], Don’t feel silly if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses little-known or little-understood ways to generate an income online.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?