Friday, April 21, 2006

 

Ihmeellistä nuhaa

Minulla on nyt parina yönä ollut tosi outoa nuhaa. Nenä menee ihan tukkoon ja minun on pakko hengittää suun kautta eikä tutti sitten pysy suussa. Äippä ja iskä arvelivat, että minulle olisi taas tulossa hampaidentekonuha, mutta oudosti nenä ei ole ollenkaan tukossa päiväsaikaan. Nyt villi veikkaus onkin, että meillä on niin paljon pölyä ja kissankarvoja, että nenä sen takia menee tukkon. Toissapäivänä lisäksi vedin vettä väärään kurkkuun ja sitä valui nenästä. Samassa syssyssä todennäköisesti nenään meni myös lihasosetta, koska sieltä on tullut nyt sellaista oranssi-ruskeaa juttua kun äiti laittoi nenään suolatippoja ja niisti niistäjällä. Iskä imuroi tänään koko asunnon oikein kunnolla ja pesi lattiat. Kissoilla on karvanlähtöaika ja siksi karvaa ja pölyä on joka paikassa. Minä vähän kyllä ihmettelen, että miksi kissat poistaa turkkinsa, mutta kaipa ne tietävät mitä tekevät. Luulisi vaan, että niille sitten tulee kylmä.

Seisomisharjoituksia senkun jatketaan. Nousin seisomaan myös ammeessa kun iskä kylvetti minua tiistaina, nappasin vaan laidasta kiinni ja siitä punkesin itseni ylös. Akvaario on edelleen suosikkiseisomispaikkani, mutta tänään nousin myös olkkarin sohvapöytää vasten. Lattialla en ole viihtynyt taas ollenkaan ja äippä sanookin, että opin varmaan kävelemään ennen kuin ryömimään tai konttaamaan. Makaisi vaan itse maassa kaiken päivää, eiköhän sitä itseäänkin huvittaisi ennemmin kävellä.

Minulle on tullut tosi outoa ihottumaa selkään ja jalkoihin. Jalat ovat olleet aika kuivat koko talven, mutta nyt siitä on selvästi kehittynyt ihottuma. Äippä on vähän huolestunut, sillä sille itselleen oli tullut maitorupi aika lailla tässä iässä. Onneksi minulla on ensi keskiviikkona neuvolalääkäri ja siellä voidaan sitten näyttää ihottumaa.

Äippä on urakalla ommellut minulle uusia vaippoja tällä viikolla. Fuzzit alkoivat yllättäen hangata sisäreittä ja iho menee siitä ihan kirkuvan punaiseksi. Iskä on tykännyt käytellä noita Fuzzeja, mutta nyt äippä ompelee fleesestä taskuvaippoja iskän käyttöön. Äippä itse tykkää enemmän muotoonommelluista sisävaipoista ja villiksistä ja niitä meillä onkin tosi iso kasa!

Minä en ole täällä vielä kertonutkaan, mutta me aletaan rakentaa taloa ensi kesänä. Sitten minä saan ihan oman huoneen! Tosi hauskaa! Talopaketti on jo ostettu ja äippä innoissaan jo sisustaa taloa. Perustuksia aletaan tehdä heinäkuussa, paketti tulee joulun tienoilla ja siitä sitten jatketaan eteenpäin. Iskä on meidän pääsuunnittelija ja vastaava työnjohtaja, mutta äippä kuulemma määrää kaapin paikan. Huisin jännää!

Huomenna on taas vauvauintia. Tosi hauskaa, minulla onkin jäänyt pari kertaa väliin Ruotsin ja Rooman matkojen takia.

Comments:
Löysitte sitten vihdoinkin sen tontin? Onneksi olkoon!!

Terkuin,
Mimi
 
Moikka Mimi!

Tontti löytyi täältä Hyvinkäältä ja kesällä tosiaan aletaan rakentaa. Tervetuloa sitten kylään uuteen taloon!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?