Monday, May 01, 2006

 

Terveisiä hiekkalaatikolta

Viime aikoina on ainakin Hyvinkäällä ollut aivan ihanat ilmat ja minä olenkin päässyt melkein joka päivä puistoon! Iskä osti minulle hiekkaleluja ja niillä on hauska leikkiä hiekkalaatikolla. Tänään iskä opetti minua tekemään hiekkakakkuja!

8kk-neuvolassakin käytiin ja todettiin, että olen kasvanut aika lailla. Olen nyt 75cm ja 9470g! Kyllähän minä kovasti syönkin (paitsi nyt viime päivinä ei ole puuro taas maistunut kun hammas on puhkemassa) eli mikäs ihme se sitten on, että olen kasvanut?

Minun äippäni menee nyt torstaina silmäleikkaukseen. Sitten se ei kuulemma enää tarvitse silmälaseja tai niin se ainakin toivoo. Minusta on hauskaa, kun äidillä on lasit päässä, niistä kun on tosi hauskaa napata kiinni ja heittää ne nurkkaan. Äippä ei tykkää siitä ollenkaan, mutta se onkin vähän kalkkis. Äipän mielestä ei ole yhtään hauskaa myöskään se, että minä puraisen sitä leuasta, mutta minusta se on hurjan hassua!

Olen kääntynyt mahalleni jo monta kuukautta (4,5-kuukautisesta), mutta nyt yhtäkkiä olen keksinyt, että sitähän voi tehdä yölläkin. Äippä sanoo, että se on aika väsynyt kun kääntelee minua kaiken yötä takaisin selälleen. Minä en oikein osaa mahallani nukkua, paitsi tänään aamulla nukuin kyllä niin kun äippä heräsi. Äippä ottaa minut yleensä viereen nukkumaan kun alan kääntyillä kun siinä on kuulemma helpompi vahtia, että mitä puuhaan. Iskä me pistettiin väliaikaisesti työhuoneeseen nukkumaan ja makkarin sänky on siirretty seinän viereen, etten ryömi sieltä alas yöllä.

Ihottumat on muuten saatu kuriin! Tosi hyvä juttu! Äippä rasvasi päätäkin ihan kamalasti ja kaikki karsta lähti siinä sitten irti. Minä olenkin monta kuukautta raapinut päänahan ihan verille kun sitä on kuttittanut. Me jatketaan kortisonilla rasvausta vielä muutama päivä ja jatketaan sitten pelkällä perusvoiteella. Huomenna otetaan kestovaipat taas käyttöön, nyt rasvauksen takia olen käyttänyt kertiksiä. Hirveä määrä tulee kyllä jätettä muutamassa päivässä! Äippä sanoo, että sille on tullut hirveän huono omatunto jo tästä määrästä vaippajätettä, saatikka sitten siitä, että aina käytettäisiin kertiksiä.

Comments:
Hei, haluatteko joskus "hiekkalaatikkoseuraa"? Voisimme liittyä Elmon kanssa joku päivä seuraan... Yhteystiedot löytyvät siitä naapurilistasta!
- Sanna
 
Moikka Sanna ja Elmo!

Mieluusti lähdettäisiin teidän kanssa hiekkikselle! Äippä soittaa teille joku päivä ensi viikolla.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?