Tuesday, May 09, 2006

 

Huh hellettä

Viime päivät ovat olleet tosi kuumia. Ja minä olen nauttinut! On ihanaa, kun ei tarvitse laittaa paljoa päälle ulos lähtiessä. Rattaissa on yhtä kiva istua kuin Roomassa, kun saa olla pelkkä t-paita päällä. Meidän perhe odottelee kyllä sadekuuroa, koska ilma on tosi pölyinen ja meillä kaikilla on nenä tukossa, varsinkin öisin.

En edelleenkään suostu ryömimään enkä konttaamaan, vaikka osaankin ryömiä. Öisin möngin äipän riemuksi sängyn päästä toiseen, mutta päivisin vaan kiljun, jos minut laittaa lattialle mahalleni. Sen sijaan nousen seisomaan ja otan jo hapuilevia sivuaskeleita tukea vasten. Äippä sanoo, että olen vaan sen verran pöhelö, että en ihan tajua pitää koko ajan kiinni tuesta. Äippäpä ei ymmärrä, kuinka kiire minulla on! Äipän päivät kuluvat rattoisasti kun se kävelyttää minua huoneesta toiseen.

Lempipuuhiani nykyisin ovat:
1. Seisominen akvaarion edessä kaloja ihmettelemässä
2. Elsan hoitaminen (eikä aina ihan hellästi) ja Väiskin hännästä kiskominen
3. Uiminen ja kylpeminen
4. Autolla pöristely huoneesta toiseen (pääsenkin aika kovaa vauhtia!)
5. Ulkona rattailla ajelu ja leikkipuistossa leikkiminen
6. Lasten kanssa leikkiminen (äipän kanssa kotona on välillä tosi tylsää!)

Rakennushommista sen verran, että tällä viikolla iskä hoitaa naapurien kuulemisia ja sitten ensi viikolla olisi tarkoitus hakea rakennuslupaa. Tonttikaupatkin pitää vielä tehdä, sanoo iskä, mutta rakennusluvan voi jättää vireille jo ennen sitä. Meillä tuo taloprojekti etenee vähän eri tavalla kuin muilla, koska meidän tontti on AP-tontti. Siihen siis piti alunperin rakentaa paritalo, mutta iskä kikkaili sen niin, että saatiin tehdä kaksi erillistaloa! Iskä ja äiskä sanoi aluksi, että me rakennetaan itse molemmat talot, mutta sitten me löydettiinkin toiselle talolle kivat rakentajat. Jipii, leikkikavereita heti naapuritalossa! Muutenkin Kruununmaalle on tulossa aika paljon lapsiperheita, mikä on tosi hyvä juttu.

Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?