Thursday, July 06, 2006

 

Aurinkoa, uimista ja kaikkea muuta kivaa

Meidän taloprojekti on nyt sitten vihdoin virallisesti alkanut. Äippä aloitti jälleen uuden blogin kirjoittamisen ja te voitte nyt sitten kaikki seurata raksan tapahtumia. Torstaina metsuri kävi kaatamassa puut tontilla ja minä olin äipän kanssa katsomassa sitä ihmettä. Aika kova meteli koneista lähti, mutta minä en ollut moksiskaan! Olisin koko ajan halunnut mennä lähemmäksi katsomaan koneita, mutta äippä ei päästänyt.

Ruokarintamalla meillä kuuluu sellaista, että äippä päätti, että minun on vihdoin aloitettava vähän möykkyisemmän ruoan syöminen. Aluksi protestoin aika lailla enkä juurikaan syönyt pariin päivään, mutta vähitellen olen tottunut vähän möykkyisempään ruokaan kun ei muuta enää minulle tarjota. Eipä se äipän mielestä mitään kovin möykkyistä ole kun se vieläkin sen sauvasekoittimella muussaa, mutta onhan siellä jo puolikkaita herneitä ja porkkananpaloja joukossa! Kyllä kai minä joskus opin ruokaani pureskelemaan, vaikka äippä väittääkin minun edelleen olevan tosi sihtikurkku. Hedelmätkin maistuvat taas vaihteeksi tosi hyvin ja siitä äippä on tosi tyytyväinen.

Viikonloppuna meillä oli Tuloset kylässä ja meillä oli Meten kanssa tosi hauskaa! Kontattiin kilpaa pallon perässä ja ihmeteltiin toisiamme. Olisi kiva, että Mette asuisi lähempänä, että me nähtäisiin useammin. Me käytiin uimalassakin sunnuntaina. Minä kävin uimassa ja Meten äippä yritti saada Metteä nukkumaan sillä välin. Lopulta me molemmat simahdettiin melkein yhtä aikaa rattaisiin ja sitten meidän iskätkin otti vähän unta.

Tällä viikolla me ollaan äipän kanssa käyty kaksi kertaa uimalassa. Ensin me mennään sinne ja leikitään vähän, sitten minulle laitetaan uikkarit ja saan mennä uimaan kahluualtaaseen. Kaikkein parasta on se, kun äippä antaa minun sukeltaa! Sitten minut kuivataan ja puetaan, syön vähän välipalaa ja menen varjoon rattaisiin nukkumaan. Sillä välin kun minä nukun, äippä ottaa aurinkoa ja neuloo. Tämä vasta on elämää!

Comments:
Moikka Niilo!

Tulin taas kurkkimaan mitä sinulle kuuluu.

Eikö ole kivaa kun on kesä! Minä olen käynyt mummun mökillä uimassa ihan oikeassa joessa, ja se on aika hurjan hauskaa. Ja sitten isä on vienyt minut saunan alalauteelle lämmittelemään. Sen jälkeen tulee muuten uni.

T: Veeti
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?