Tuesday, June 13, 2006

 

Helsinki-päivä

Tänään me oltiin äipän kanssa koko päivä Helsingissä. Mentiin aamulla, käytiin Eiran sairaalassa äipän silmäkontrollissa ja sitten tavattiin mummi ja mummu ja humpsuteltiin loppupäivä. Kotiin tultiin iskän kyydissä. Ja meillä oli tavattoman hauskaa! Aurinko paistoi ja minä otin unta Espan puistossa!

Aamulla vaan meinasi käydä kalpaten, kun me herättiin vasta puoli yhdeksältä. Normaalisti minä herään viimeistään puoli kahdeksalta ja äippä ei sitten ollut laittanut herätyskelloa soimaan. No minäpäs jumppasinkin yöllä melkein puolitoista tuntia ja uni maittoi sitten aamusta. Meidän piti ehtiä 10:23 junalle ja vielä körötellä matka asemalle rattailla, joten aika kiirusta piti kyllä sitten meillä! Onneksi ehdittiin kuitenkin ihan hyvin.

Äippä on todennut, että minä osaan kontata ihan hyvin, jos vaan haluan. Muutaman kerran olen erehtynyt taitoani näyttämään ja nyt se yrittää saada minut tekemään sitä koko ajan. Tosi boring. Minä nimittäin mielummin haluaisin kävellä ja konttaaminen on tosi vauvojen juttuja. Taaperokärryllä minä menen jo aika vauhtia! Ainoa ongelma on seinät ja kulmat, jotka tulevat liian nopeasti vastaan. Kärryä en siis osaa kääntää vaan tarvitsen siihen jonkun apua.

Seisominen ilman tukea luonnistuu myös jo hyvin. Välillä vaan innostun kovasti ja alan heilutella käsiäni ja polkea jaloillani ja sitten tietysti kupsahdan!

Ruotsin risteily meni muuten hyvin. Siljalla oli ihana leikkihuone, jossa oli vaikka mitä! Keinuhevonen oli tosi kiva, sen kanssa keinuinkin useaan otteeseen. Helmin kanssa kovasti ihailtiin Muumipeikkoa, joka kävi meitä moikkaamassa useampaan otteeseen. Helmi ja minä järjestettiin aikamoinen show ruokapöydässä ja äippä sanoikin, että kaipaa tosiaan sitä, että joskus saisi syödä rauhassa. Minä en ymmärrä, miksi syömiseen pitää käyttää niin paljon aikaa. Söisi vaan jotain pikaisesti ja tulisi taas leikkimään minun kanssani!

Comments:
Moikka Niilo ja äippä!

Pitkä tarina mutta kerronpa kuitenkin; "Eksyin" tänne sivuille Sanzibaarin sivujen kautta (menin johonkin toiseen blogiin sieltä, ja toisesta blogista löysin Niilon blogin----kätevää...: )Rantatorikan Leenalta kuulin tuosta Sanzibaarista ja jäin jumiin ensin niille sivuille ja sitten vielä näille (Jukka sanoikin että jos joskus saamme lapsen, niin olen potentiaalinen addikti tällaisten sivujen suhteen....tämä sen jälkeen kun olin viettänyt illasta 2 tuntia läppärillä, lukien vauvablogeja!!). Onpa hauskaa, serkkuni lapsen elämä, josta en pahemmin normaalisti tiedä,onkin nyt ruudullani. Kivasti työstetyt sivut ja potra on Niilo-poika (suloinen ja veitikka). Itsehän asun nykyään Eiran sairaalan ovelta noin 50 metriä rantaan päin, eli Huvilakadulla. Hitsi, olette olleet ihan kulmilla pari päivää sitten!! Kivaa kesää, kärpäsiä ja terveisiä sinne iskälle! Näkemisiin, Kirsi (Virtanen)
 
Heippa!

Kiva kun löysit meidät ja tule uudestaankin! Ja jos ja kun Hyvinkäällä käytte, tulkaa toki moikkaamaan meitä. Me harvemmin Helsingissä nykyisin käydään, paitsi 1.8. on seuraava silmäkontrolli ja silloin taas siellä teidän nurkilla pyöritään. :)
 
Heippa Niilo!

Kiitos kivasta risteilyseurasta. Oli mahtavaa laittaa yhdessä ranttaliksi laivalla. Äidin kanssa muisteltiin eilen sinun ja minun yhteisiä touhuja laivalla ja kyllä meitä molempia nauratti kamalasti. Kumma kun äitiä ei naurattanut yhtään niin paljon silloin ruokapöydässä laivalla. Nälkäisenä äiti osaa olla joskus tosi tosikko. Sen pitäisi vähän rentoutua aina välillä...

Iskän kanssa katseltiin laivakuvia ja iskä lupasi laittaa teille kuvalinkin pian.

Nähdään pian ja terveisiä Hanna-tädille ja Tomppa-sedälle!
 
Rauhaisa ruokailu.. ihana ajatus. Mutta kovin kaukainen..
Ihana 'Niilo nappaa' kuva!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?