Tuesday, June 06, 2006

 

Seisomisharjoituksia

Minä olen viime aikoina kovasti harjoitellut seisomista ilman tukea. Täältä löytyy pieni videopätkä, jonka äippä onnistui kuvaamaan. Sattui niin hassusti, että äippä kokeili juuri uuden kameran videokuvaustoimintoa kun minä seisoin ensimmäistä kertaa ihan itse! Kovin pitkään en vielä pysy pystyssä, kengät jalassa kyllä pidempään, mutta yritys hyvä kymmenen! Aina kun kaadun, muksahdan kyllä hienosti pepulleni, joten isoja vahinkoja ei juurikaan onneksi satu. Tänään seisoin muuten olkkarin pöytää vasten, irroitin otteeni ja seisoin hetken ja otin sitten yhden askeleen ilman tukea äippää kohden. Sitten tulinkin jo syöksymällä äipän syliin, mutta siitä se lähtee!

Ruokailu ei hirveästi kiinnosta minua nykyisin. Äippä on tosi epätoivoinen, sillä en tällä hetkellä suostu syömään yhtään mitään itsetehtyä. Itse asiassa suostun syömään vain neljää eri Pilttiä ja nekin 5-6-kuisten ruokia, mutta niitä syön yleensä kerralla 2-3dl. Jos minulle muuta tarjotaan, suu napsahtaa kiinni ja äkkiä. Saas nyt nähdä, koska taas kelpaa muukin. Hedelmiä en ole halunnut syödä moneen, moneen viikkoon, mutta tänään suostuin syömään desin verran luumu-omena-tuoresosetta. Puurokaan ei ole maistunut pitkään aikaan, vaan haluan syödä aamulla ja illalla jugurttia. Tänään aamulla äippä teki kaardinaalimunauksen ja tarjosi velliä maitopullon sijaan, ja minä se vasta loukkaannuin!

Neuvolassa käytiin eilen ja uudet mitat ovat 76cm ja 9800g. Hyvin olen kasvanut, sanoi neuvolantäti ja väitti ruoan maistuneen. :) No kyllähän se maistuu, jos saan syödä mitä haluan. Pinsettiote on tarkka, samoin lähinäkö ja kuulo ja hemoglobiininkin täti mittasi: 134! Äipälläkin on aina tosi korkea hemppa, joten äitini poika olen. Täti ihmetteli hyvää tasapainoani ja sanoi minun olevan todella aurinkoinen ja iloinen lapsi. Niinhän minä olenkin, aina kun ollaan jossain muualla kuin kotona. Kotona minulle tulee tosi helposti tylsää ja sitten minä kitisen.

Meidän perhe kävi juuri äsken tekemässä tonttikaupat ja nyt me sitten omistetaan reilu tuhat neliötä maata. Minä en malta odottaa, että pääsen raksalle kirmailemaan! Aion olla kovasti avuksi iskälle!

Comments:
Niilo on ihana!
 
Vai olet aikamoinen nirso ruoan kanssa! taidan tietää, kehen (tai keihin) olet tullut!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?