Tuesday, August 22, 2006

 

Synttäripoika

Minä täytin viime perjantaina vuoden! Äippä sanoi, että minä olen nyt yhden vuoden ikäinen enkä enää nolla. Vaikka minä mikään nolla ole koskaan ollutkaan, on tosi hauskaa olla ihan oikea taapero!

Me käytiin synttäreiden kunniaksi neuvolassakin ja minä olin taas kasvanut. Uudet mitat ovat 79 cm ja 10,5 kg. Täti kehui kovasti tasapainoani, minä kun esittelin kyykkyilyni siellä. Minulla kun on niin kamala kiire koko ajan, en ehdi lattialle ikinä istumaan vaan välillä vaan pysähdyn ja leikin hieman kyykyssä. Muuten päivät menee huoneesta toiseen juosten. Äippä sanoo, että sen hiukset on kohta ihan harmaat, mutta ei kai tuo minun vikani voi olla?


Minä saan jo ihan tavallista kotiruokaa ja lehmänmaitoa. Ruoka maistuu hyvin, nyt on vaan taas hampaita puhkeamassa ja se on vähän haitannut syömistä. Pari päivää sitten puhkesi ensimmäinen poskihammas ja toisia odotellaan. Äippä sanoo, että ikenet ovat kamalan turvoksissa ja kyllä ne ovatkin kipeät! Minusta onkin kiva jäystää a) viileää kurkunviipaletta, b) ompunpalaa ja c) äipän sormea. Kun minä nappaan kiinni äipän sormesta ja puraisen, kiljaisee äippä kovasti ja sekös minua naurattaa. Jostain syystä tylsimysäippä aina haluaa lopettaa sen leikin lyhyeen.

Tässä vielä minun päivärytmiäni:

Aamuherätys 6:30-7:00. Jos herään puolelta, nukahdan yleensä äipän kainaloon vielä puoleksi tunniksi.
Aamupala n. 8:00, sen jälkeen leikitään ensin kotona ja mennään sitten pihalle tai kauppaan.
Lounas 11:00-11:30.
Päikkärit 13:00-15:00. Yleensä nukun kaksi tuntia, joskus puolitoista ja muutaman kerran unet ovat jääneet tuntiin.
Välipala n. 15:00.
Päivällinen 17:00-17:30.
Iltapala 19:30.
Iltamaito 20:00, jonka jälkeen nukkumaan.

Teinpäs muuten äipälle äsken temput. Äippä tarjosi minulle eilen vauva-ajoilta jäänyttä luumusosetta ja huitaisin koko purkin menemään. Äsken sitten tein megakakat: Vaippa ei riittänyt tekeleelleni laisinkaan, vaan vuorasin siinä samassa myös verkkareiden lahkeiden sisäpinnat kokonaan kakalla. Aika hieno saavutus, äipältä meni ainakin puoli tuntia sen sotkun siivoamiseen!

Comments:
Paljon onnea Niilo, oletpa sinä jo iso poika. Kyllä minäkin kohta...

T: Veeti
 
Happy Birthday!!!! :-)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?