Wednesday, August 09, 2006

 

Herra Kiukku

Minä olen ollut viime aikoina tosi kiukkuinen. Ruoka ei maistu ollenkaan, elän lähes kokonaan maidolla. Päivässä menee muutama lusikallinen hedelmää tai jogurttia. Takahampaat pullottavat kovasti eli aloinpas jälleen tehdä hampaita. Äippää kauhistuttaa jo etukäteen ajatus siitä, että hampaiden tulo saattaa taas kestää yhtä kauan kuin edellisten. Etuhampaat kuulsivat valkoisina ikenen läpi puolitoista kuukautta. Toivottavasti saan nämä hampaat nopeammin suuhun asti. Mutta turhaan äippä huokailee, minähän se tässä kärsin.

Minä olen nykyään yhden päikkärin mies ja nukun kahdet päikkärit ainoastaan satunnaisesti. Jos ollaan aamusta menossa johonkin autolla tai rattailla, otan mielellään torkut, mutta muuten nukun parin tunnin unet iltapäivällä.

Äippä ei ole ehtinyt juurikaan kuulumisia tänne kirjoitella, koska me ollaan tehty ahkerasti raksalla hommia. Minulla on siellä oma sanko ja lapio ja möyrin hiekkakasassa niiden kanssa. Eilen iskä teki laastia ja minua kiukutti kyllä tosi kovasti kun en saanut koskea siihen. Raksalla on muuten tosi kivaa, mutta antaisivat vaan minun auttaa enemmän!

Comments:
Herra Kiukulle terkkuja Päikkylä-Metteltä! :)
Minä tosissaan olen ollut maanantaista asti kivojen tätien luona päivähoidossa. Ja siellä on paljon muitakin lapsia ja hirrrmuisesti uusia leluja!! Ei minua edes nukuta siellä, kun on niin paljon katseltavaa... Tänä aamuna minua sitten vähän itketti, kun lempihoitaja ei ollutkaan vastassa ja äiskäkin häippäsi omille teilleen. Olen kuitenkin reipas tyttö ja äkkiä minä taas siitä rauhoituin. Minulla ei lisää hamppuja vielä näy, mutta nyt jo nenää vähän tuhisuttaa.. toivottavasti en heti ensimmäisellä viikolla sairastu päiväkodissa. On se niin kiva paikka! :)
Tee nyt sitten ne hamput äkkiä, ettei niin kovasti kiukuta.. Katsos noilla aikuisilla on omat kiireensä, eikä ne aina jaksa huolia känkkäränkkää vierailulle.. Tai niin mun äiskä ainakin sanoo. ;)

Terveisin Mette kera äiskän
 
Sut on haastettu, katso blogiani.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?