Sunday, October 29, 2006

 

Minä kasvan ja kasvan ja kasvan

Äippä ihmettelee, kun yhtäkkiä olen venähtänyt muutamassa viikossa hurjasti pituutta. Edellisessä postauksessa oli kuva toukka-asusta, joka oli minulle aivan liian iso. Yhtäkkiä yökkäri onkin aika lailla sopiva, tietysti vielä on tilaa, mutta jalat täyttävätkin yökkärin ihan eri tavalla. Aika jännä juttu!

Lempiruokiani tällä hetkellä ovat pastaruoat ja erityisesti minulle maistuvat kinkku-tomaatti- ja kylmäsavulohi-pinaattikastike pastan seurana. Ruoan päälle vielä reilusti juuri raastettua, tuoretta parmesanjuustoa ja onpas nami nami! Syön muuten mielelläni parmesania myös pelkästään. Äippä sanoo, että se on aika suolaista, mutta tosimies ei suolan määrää vahdi. Eikä muuten myös sokerin määrää, minä olen myös aikamoinen herkkupeppu.

Minä olen muuten menossa hoitoon kahden viikon päästä. Äippä sai hyvän työtarjouksen ja lähtee kolmen viikon päästä töihin, ihan uuteen paikkaan. Äipän uusi työ on Vantaalla, mutta onneksi ihan lähellä moottoritietä ja niinpä matkaan ei mene paljon aikaa. Entinen työ oli Helsingissä ja sinne olisi mennyt paljon kauemmin aikaa. Minä menen pieneen päiväkotiin Hyvinkäällä ja olen ihan innoissani! Me käytiin jo äipän kanssa siellä tutustumassa ja siellä oli paljon lapsia (eli bääitä minun kielelläni). Halusin istua tätien sylissä siellä ja juoksin ympäriinsä ja tutkin kaikkia paikkoja.

Minulla on muuten kova kiipeilykausi menossa, kiipeän ihan minne vaan hetkessä. Ihmeen vähän on onnettomuuksia sattunut, sanoo äippä, mutta ihmekös tuo on, minähän olen tosi varovainen! Olen muutenkin aika puuhakas, tyhjennän hyllyn kuin hyllyn tai laatikon kuin laatikon nanosekunnissa. Äippä sanoo, että se saa harmaita hiuksia jatkuvasta sekasotkusta, mutta minusta se on mukavaa. Se on vaan tyhmää, kun tavaroita on lattialla ja sitten juoksee, niin silloin aika helposti kompastuu.

Comments:
Terve Niilo, ompa kiva kuulla sinusta. Olet kasvanut tosi paljon viime kuvasta. Kiva kun olet innoissasi menemään sinne päiväkotiin. Saat varmaan sieltä paljon kavereita itsellesi. Onnittelut Äipälle uudesta työpaikasta. Mukavia leikkejä sinulle toivon oikein sydämmen pohjasta. :DD
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?