Saturday, September 26, 2009

 

Lassi 5 kuukautta

Kylläpäs aika kuluu, Lassi on jo 5 kuukautta! Kävimme viime viikolla sairaalassa kehitysseurannassa, jossa paikalla oli lääkäri ja fysioterapeutti. Kehitysseurantaa tekevä lääkäri sattui olemaan sama, joka oli leikkaussalissa elvyttämässä Lassia synnytyksen jälkeen ja muisti tapauksen vielä hyvin. Kaikki oli kunnossa, kehitys ikätasoista ja seuraava käynti sairaalassa kahdeksankuisena. Seurantaa jatketaan rankan alun vuoksi ainakin yksivuotiaaksi.

Tällä viikolla neuvolassa Lassin virallisiksi viisikuukautismitoiksi kellotettiin 8210g ja 66,8cm. Pituus on noussut keskikäyrälle, paino kulkee +9-käyrällä. Täysimetyksellä jatketaan edelleen.

Viisikuinen Lassi on hyvin kiinnostunut ympäristöstään. Mahalleen kääntyminen onnistuu jo, ja nyt peppu on alkanut nousta siihen malliin, että ryömiminen on herralla mielessä. Vielä ei ihan onnistu, mutta veljen puuhat kiinnostavat niin paljon, että eiköhän liikkeellelähtö ole pian edessä. Lassi on edellen varsinainen aurinko, hymyautomaatti ja päivänsäde. Herra ei oikein osaa huonolla tuulella ollakaan!

Lassi

Lassi

Lassi

Lassi

Labels:


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?