Tuesday, August 25, 2009

 

Lassi 4 kuukautta

Lassi senkun jatkaa kasvamistaan. 4-kuukautisneuvolassa strategiset mitat olivat 64cm ja 7570g. Pieni suuri mies on nyt siis jo triplannut syntymäpainonsa! Täysimetyksellä jatketaan edelleen.

Lassi, 4 months

Lääkäri totesi, että Lassi on erittäin virkeän oloinen poika, joka seuraa ja tarttuu hienosti ja varaa kovasti jo jaloilleen. Sylissä ei viihdy makuuasennossa, vaan punkeaa itsensä väkisin istumaan. Lassi kääntyy selältä mahalleen kun iltaisin ottaa ilmakylpyjä, päivällä äidin kestovaippaviritelmät hidastavat vielä vähän menoa.

Lassi, 4 months

Päivisin mennään edelleen muutaman lyhyen torkun varassa, öisin unta riittää kellon ympäri tai vähän enemmänkin. Lassi on lähes jatkuvasti hyvällä tuulella, useimpina päivinä pikkuherralta ei tule itkun itkua. Naama hymyssä aamusta iltaan, välissä kikatetaan ihan ääneen.

Lassi and daddy

Veljensä tavoin Lassi tuntuu aloittavan hampaanteon varhain. Molemmista alakulmahampaista pilkistää yhdet kulmat, alaien on edestä ihan turvoksissa. Kovasti poika puree ikenillään ja kuolaa ihan jatkuvasti. Toivottavasti hampaat eivät ole ihan niin tiukassa kuin Niilolla aikoinaan, niitä kun itkettiin ja itkettiin...

Labels:


Comments:
erittain mielenkiintoinen, kiitos
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?