Wednesday, May 09, 2007

 

ABC, kissa kävelee...

...tikapuita pitkin taivaaseen. Sitä me leikitään äipän kanssa aina välillä ja se on hirmu hauskaa. Mutta arvatkaapa mitä minä tein raksalla toissapäivänä? Kiipesin itsekseni yläkertaan! Meillä ei ole siellä vielä rappuja vaan pelkät tikkat ja äippä meni ylös niitä pitkin. Se ei ottanut minua mukaan, vaikka pyysin, vaan käski olla alhaalla iskän kanssa. Kun iskä meni kodinhoitohuoneeseen niin minäpäs päätinkin kiivetä!Äippä sanoi, että se meinasi saada halvauksen kun näki minun pääni kurkistavan tikapuilta yläkertaan, mutta se halvaus olisi ollut äipän oma vika. Mitäs ei ottanut minua mukaan! Minä en kyllä yhtään ymmärrä, miksi se otti hirveät pultit koko jutusta.

Labels:


Comments:
Hui, Niilo!
 
Kylläpä temput teit äidille! Minun lapsuudesta on tosi pitkä aika, mutta olen minäkin kiivennyt sellaisen kaksikerroksisen aitan katolle pikkusisko kanssa. Olimme istuneet katon harjalla, kun äiti oli ikkunasta nähnyt meidän istuvan siellä. Meidät oli noudettu isolla selkäkopalla koska ei oltu uskallettu jättää kumpaakaan yksin sinne. Arvaa oliko tikkaat sen jälkeen pystyssä aitan takana?
 
Heippa! Tulin pitkästä aikaa kurkkimaan! Kylläpä teidän Niilo osaa puhua!! Meillä tulee vasta yksittäisiä sanoja eikä verbejä ollenkaan. Eikä pottailusta tietoakaan! Joten vähän kadehtien lueskelen, mutta eiköhän tuo Sakkekin vielä..... :-)
 
Hahaa, hyvä temppu Niilo, noin juuri kuuluu. Äitit vaan on tuollaisia, meidänkin äiti vaahtoaa, ettei saa mennä yksin rappusiin ekä saa kiivetä parvekkeen kaiteelle roikkumaan. Mutta kun siitä näkee paremmin. On ne äitit melkoisia.

T: Veeti
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?