Tuesday, November 08, 2011

 

Kerttu 6kk

Kerttu täytti jo puoli vuotta! Aika kyllä kuluu kuin siivillä.

Put down the camera already!

Puolivuotias Kerttu istuu jo tukevasti ilman tukea aivan kuin samanikäinen Niilo aikoinaan. Kova pyrkimys on ylöspäin, mutta äidillä olisi toiveena, että lähtisi liikkumaan maata pitkin ensin. Niilohan ehti kontata hurjat puolitoista viikkoa ennen kuin oppi kävelemään!

Crazy hair!

Istualtaan Kerttu nytkyttelee eteenpäin jo jonkin verran, mutta lähinnä vahingossa. Lattialla viihtyy taas mahallaankin, pyörii näppärästi napansa ympäri. Eteenpäin ei vielä pääse, sen sijaan menee taaksepäin ja hermostuu tietysti kovasti kun tavoittelemansa esine menee kovasta yrityksestä huolimatta vaan kauemmaksi.

Kerttu playing

Yöunet ovat n. 21-7:30. Öisin Kerttu syö pari kertaa, mutta jatkaa uniaan aina saman tien uudestaan. Aamupäikkärit ovat n. 10-11:30, toiset unet sitten kolmesta eteenpäin 2-3 tuntia.

Kerttu rakastaa kiinteitä, joita syödäänkin jo viisi kertaa päivässä. Illalla neitiin uppoaa aivan tajuttoman iso annos kaurapuuroa. Kerttu ei ole mikään sihtikurkku, vaan ruoassa voi olla suhteellisen isoja sattumiakin.

She loves solids!

Food? Where?

Neuvolassa 6kk-mitat olivat 67cm ja 7110g. "Kasvu kunnossa. Istuu tuetta. Kovasti on mieli pystyasentoon. Kuulo tiu'ulle +/+."

Ja loppukevennykseksi vielä todistusaineistoa siitä, kuinka puolivuotias piirsi itselleen viikset. :D

She found a crayon...

Here comes trouble!

Labels:


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?