Wednesday, August 24, 2011

 

Kerttu neljä kuukautta

Kertun kuulumisiakin taas vaihteeksi!

Neiti on hyvin siro ja jäntevä. 4kk mitat olivat 64.4cm ja 6220g. Edelleen jatketaan täysimetyksellä.

"Suloinen ja hyvävointinen tyttö. Cor&pulm ok, vatsa ok. Fem +/+. Lonkat ok. Askellus, moro -. Korvat terveet, suu siisti, aukile, saumat ok. Iho muuten siisti, mutta takaraivolla eksemaa -> hydrocortison. Kasvu ok."

3.5 months old!

Neiti ei vielä käänny mahalleen, mutta menee kyljeltä toiselle. Selällään ollessaan hilaa itseään aika vauhdilla ympäri lattiaa. Viihtyy tällä hetkellä aika huonosti lattialla, haluaisi olla pystyssä ihan koko ajan. Äidiltä alkaa jo kädet puutua...

3.5 months old!

Sitterissä ei viihdy enää oikeastaan ollenkaan vaan heti alkaa punkeaminen:

Work those abs!

Vatsalihakset ainakin saavat treeniä!

Useimmat päivät mennään kolmilla päiväunilla. Mitat vaihtelevat aika tavalla, välillä 3 (tai 4) x 30 minuuttia, välillä yhdet pitkät unet ja kahdet pyhyet pätkät. Tai sitten niin kuin tänään, yhdet tunnin unet, toiset puolentoista ja illasta minitorkut. Aamuntorkku vauveli on alkanut heräillä kahdeksan maissa, mikä on ihan hyvä juttu. Perjantaista lähtien herätys on nimittäin viimeistään kahdeksalta, että saadaan isoveikka eskariin ajoissa!

Labels:


Comments:
Osuipas samalle päivälle näiden nelikuisten kuulumiset ;)

Ihan samoja juttuja siis siellä kuin meilläkin. Miten se seisominen voikin olla niin hauskaa - ja äidin käsille niin puuduttavaa... :) Noissa päikkäreissä on kyllä suurin ero näiden vauvojen välillä.
Olis hauska nyt nähdä nää rinnakkain kun melkein samassa pituudessa on aika erimäärä painoa =) Meillä siis pituutta 65,8 ja painoa 7940.

Nyt tuli hoputus, en muista mitä piti sanoa. Palataan :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?