Tuesday, May 26, 2009

 

Lassi kasvaa

Lassi kasvaa hurjaa vauhtia. 4-viikkosneuvolassa strategiset mitat olivat 53cm ja 3700g ja käyrät kivassa noususuunnassa. Painoa oli tullut syntymäpainoon 1200g ja yhdeksän päivän aikana 620g! Ahkerasti Lassi syökin, päivisin kahden tunnin välein, öisin nukkuu noin kolmen tunnin pätkiä. Pumppauksesta päästiin eroon jo pari viikkoa sitten ja Lassista on tullut varsinainen tissitakiainen. Äitiä ilahduttaa erityisesti se, että entiset rimppakintut ovat saaneet muutaman kunnon poimun koristeekseen ja kaksoisleukakin on ilmestynyt pyöristyvien poskien kaveriksi.

Lassin kasvuhäiriön ja pulmonaalihypertension syytä tutkitaan edelleen ja vielä on jäljellä kontrollit sydämen ja vatsan alueen ultraäänistä sekä aivojen magneettikuvaus. Tähänastisissa testeissä ei ole mitään selitystä löytynyt, joten arvoitukseksi on Lassin alkuvaikeudet jäämässä.

Niilo on omaksunut isoveikan roolin mainiosti ja hoitaa Lassia antaumuksella. Lassi saa jopa lainata rakkaita Rottia aina välillä!

Kuvissa näkyy Lassin hieman omintakeinen hiustyyli: pulisonkien ja hiuksien välissä on kaljua. Tämä johtuu siitä, että Lastenklinikalla jouduttiin hiuksia ajelemaan ohimoilta, että päähän saatiin antureita kiinni. Tällä hetkellä Lassi on selkeästi hieman punatukkainen, mutta hiusten juurissa näkyy hyvin vaaleaa kasvua. Äiti veikkaakin, että meillä on pian toinen pellavapää.

Niilo and Lassi

Niilo and Lassi

Labels: ,


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?